Vacature in Hilversum: Projectmanager IT – Powershell

  • Vaste baan
  • Hilversum

CareerValue BV

Namens een goede klant, gevestigd in de regio Hilversum, zoek ik momenteel naar een Teamlead Finance/Controller. Je komt te werken voor een rasecht IT-bedrijf, dat zich richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen binnen het privacydomein. De softw...


ID:880-73694

De Organisatie:

Namens een goede klant, gevestigd in de regio Hilversum, zoek ik momenteel naar een Teamlead Finance/Controller. Je komt te werken voor een rasecht IT-bedrijf, dat zich richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen binnen het privacydomein. De software die hier volledig in-house gebouwd wordt, wordt inmiddels door bijna 1000 bedrijven in Nederland gebruikt. Klanten variëren van MKB bedrijven tot aan grote multinationals en bevinden zich in een grote diversiteit aan sectoren, bijvoorbeeld onderwijs of de zorg. De software wordt gebruikt om bedrijfsprocessen omtrent beveiliging te automatiseren en kent een hoge mate van innovatie.

De organisatie waarvoor je komt te werken kenmerkt zich door vrijheid en flexibiliteit. Iedereen in het team kent elkaar goed, er is altijd ruimte voor een praatje en samenwerking staat hoog in het vaandel. Men wordt hier gestimuleerd om zijn/haar werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten. Dit resulteert in een hoge score op het gebied van werknemerstevredenheid en een daarbij horend laag verloop in personeel.

De Functie:

Binnen deze functie word je een belangrijke schakel tussen de organisatie en de eindklant. De producten die hier ontwikkeld worden, worden jaarlijks bij ontzettend veel bedrijven geïmplementeerd. Het gaat dus om standaard producten die naar wens van de klant aangepast kunnen worden, niet om volledig klantspecifieke oplossingen die van scratch af aan worden gebouwd. De implementatie wordt gedaan door één (of meerdere) van de implementatie consultants, maar het is belangrijk dat de werkzaamheden goed gecoördineerd worden. En dat is precies waar jouw uitdaging ligt! Veel van het werk wordt gedaan met Powershell. Als Projectmanager is het dan ook belangrijk dat je hier zelf ervaring mee hebt, zodat je jouw coördinerende werk zo goed mogelijk uit kunt voeren.

Je wordt al in een vroeg stadium aangehaakt in het klantproces, zodat je het hele proces in goede banen kan leiden. Het is daarom belangrijk dat je communicatief sterk en een echte projectmanager bent, maar ook dat je voldoende technische kennis (van bijvoorbeeld architectuur en software implementaties) meeneemt, zodat je weet wat er komt kijken bij dergelijke projecten en hoe je deze moet managen. Jij bent verantwoordelijk voor de planning, stakeholdermanagement, kostenbewaking en de coördinatie van de werkzaamheden. Je werkt hierin nauw samen met 2 projectcoördinatoren, die ook diverse taken binnen de projecten oppakken. Je zorgt ervoor dat de klant te allen tijde op de hoogte is van wat er speelt en wat hij kan verwachten. Jij coördineert de werkzaamheden van de implementatie consultant(s) en zorgt dat zij hun werkzaamheden volledig naar wens van de klant uitvoeren. Je bent het eerste aanspreekpunt en bouwt een relatie met je klanten op. Je werkt veelal vanuit huis of vanaf kantoor, maar gaat ook sporadisch naar klanten toe.

Gevraagd Profiel:

  • Hbo werk- en denkniveau, een relevant diploma is mooi meegenomen;
  • Ervaring in een soortgelijke rol;
  • Óf ruime ervaring als bijvoorbeeld IT/implementatie consultant en klaar voor de volgende stap;
  • Ervaring met Powershell en bij voorkeur ook SQL;
  • Goede kennis op het gebied van software implementaties;
  • Goede communicatieve vaardigheden en commerciële voelsprieten;
  • Je bent een echte teamspeler en kunt goed samenwerken met je collega's. 

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris dat afhankelijk is van je ervaring en opleiding (€ 3.700 – € 5.400 bij start, uiteraard met groeimogelijkheden);
  • Een winstdelingsregeling die gelijk is aan een 13e maand, die is tot nu toe ieder jaar uitgekeerd;
  • Een functie voor 32, 36 of 40 uur per week;
  • Veel flexibiliteit in de uitvoering van je werkzaamheden en een goed thuiswerkbeleid;
  • Een zeer riant opleidingsbudget inclusief de mogelijkheid om onder werktijd opleidingen/trainingen te volgen;
  • 30 vakantiedagen en vakantiegeld;
  • Veel bedrijfsuitjes, waaronder een volledig verzorgde jaarlijkse trip naar het buitenland;
  • Diverse andere vergoedingen, o.a. voor reiskosten en je sportabonnement.

Klinkt dit als een goede functie voor jou en wil je graag solliciteren, of heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Bob van der Zwan via 0639530641 of bob@careervalue.nl!

Salaris:

Afhankelijk van ervaring

Functie met:

Vaste werklocatie, werken in een vast team, niet te ver reizen, vaste werkplek, vaste standplaats

Specialisatie:

Projectmanager

Gerelateerd:

Project Manager vacature, Project Management, Lean Six Sigma, Black Belt, ITIL, Prince2, Scrum, Change Management, IT projectmanager

Plaatsen in de omgeving:

Bussum, Naarden, Muiderberg, Weesp, Abcoude

Gerelateerde vacatures:

Nieuwegein: Business Consultant IT binnen de energietransitie
Nieuwegein: Projectleider IT binnen de energietransitie
Baarn: IT Manager voor mobile technology organisatie (MT lid)
Utrecht: IT Engineering Manager (C/C++, WiFi, IoT, Netwerk)
Zeist: Productmanager met marketingachtergrond

Contact:

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Bob van der Zwan op telefoonnummer: +31 (0)88 88 33 078 of mobiel: +31 (0)6 39 53 06 41.
Solliciteren kan ook door te mailen naar bob@careervalue.nl of via WhatsApp.

Recruitment Consultant Bob van der Zwan

Getagd als: vaste werklocatie

Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Ik ga akkoord met het Privacy Statement van CareerValue.