Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

IT projectmanager

Vacature IT projectmanager


Wat ga je doen?
De Van Mossel Automotive Group groeit hard. Zowel in Nederland als in het buitenland timmeren wij goed aan de weg. Hierdoor zoeken wij een IT project manager. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de oplevering van een of meer belangrijke technische of zakelijke veranderingsprojecten, waarbij de focus ligt op het gebied van IT en Finance. Een voorbeeld van de projecten waar je mee te maken kan krijgen is het digitaliseren van het betaalproces. In dit soort projecten coördineer jij alles echt van A tot en met Z. Denk hierbij aan het maken van een projectplan, het samenstellen van een projectteam en het opzetten van een goede planning, maar ook het oplossen van problemen en het risico- en budgetbeheer liggen bij jou. Jij zorgt ervoor dat alle relevante belanghebbenden op de juiste manier worden betrokken en dat er passende communicatie is. Uiteraard wanneer het project is afgrond, bied jij nazorg. Kortom een belangrijke, verantwoordelijke en afwisselende functie. Jouw verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

  • Creëren en uitvoeren van effectieve en realistische projectplannen inclusief kosten, tijdschema's en de risico's;
  • Samenwerken met IT en leveranciers om te zorgen voor voldoende betrokkenheid van alle (IT-) teams, en zorg ervoor dat alle sleutelrollen op de juiste manier worden vervuld.
  • Nauwkeurig en regelmatig de programmastatus rapporteren aan alle belanghebbenden.

Profiel IT projectmanager

Wie ben jij?

Laten we eerlijk zijn, deze rol is niet voor iedereen weggegeld. Het is van grootbelang dat je ervaring hebt een soortgelijke rol bij voorkeur in een top 100 organisatie. Natuurlijk is het mooi meegenomen als dit binnen de branche is, maar dat is geen vereiste. Het belangrijkste voor ons is dat jij communicatief vaardig bent, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt en de mensen binnen de diverse projectteams mee weet te krijgen. Jij weet als geen ander het overzicht behouden en kan hoofd- en bijzaken scheiden. Daarnaast beschik jij over minimaal:

  • 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Heb jij kennis van Ipma, Prince2 of PMI;
  • Fulltime beschikbaarheid.


Wat bieden wij jou?

De Van Mossel Automotive Groep is in 75 jaar uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. We zijn ambitieus, groeien snel en zijn nog lang niet uitgegroeid. Ondanks dat we een groot bedrijf zijn, blijven we een familiebedrijf. We hebben korte lijnen en schakelen snel. De familiesfeer is voelbaar op al onze vestigingen. Dat geldt ook voor ons splinternieuwe hoofdkantoor in Waalwijk. Hier werken wij me zijn allen hard om de business zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen, zodat zij onze klanten een uitstekende service kunnen bieden. Onze IT-afdeling is ook gevestigd op ons hoofdkantoor. De afdeling bestaat uit een team van zo'n 40 collega's, elk met een eigen expertise. Ondanks dat iedereen een eigen expertise heeft, helpen wij elkaar waar nodig. Wij bieden je een verantwoordelijke, dynamische en zelfstandige functie waarin je de kans krijgt om samen met ons mee te groeien. Verder kun je rekenen op:

  • Een passend salaris;
  • Een lease auto die je ook privé mag rijden;
  • Personeelskorting op auto’s, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin;
  • De mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de bedrijfsfitness;
  • Het volgen van trainingen, workshops en opleidingen naar keuze;
  • Onbeperkt toegang tot de Van Mossel Academy;
  • Werken in ons spik splinternieuwe hoofdkantoor;
  • Een gezellig, ambitieus en prestatiegericht team om mee samen te werken.


Interesse gekregen in bovenstaande vacature en herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan eenvoudig en snel online. Voor vragen kan je ook altijd bellen naar Relinde Gronert via 06-23511949.

Locatie

Waalwijk

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

IT projectmanager
Bedrijf van der Velden B.V.
Van Mossel Automotive Groep
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close