Onze visie

Projectbanen.nl is volledig en uitsluitend gericht op iedereen die werkt in projecten en op zoek is naar een vacature, ontwikkelmogelijkheden, salarisinformatie, carriėreperspectieven etc. 

Alleen al in Nederland zijn er meer dan 1.000 vacaturesites. Of je nu een functie zoekt als projectmanager, programmamanager, portfoliomanager of misschien nog een van die vele andere project-gerelateerde functies: op heel veel van die ruim 1.000 sites kun je terecht. Maar op (letterlijk!) niet één van die sites was – tot voorkort – online álles te vinden op jouw vakgebied als project specialist. Zocht je een passende vacature, of meer informatie over werk, inkomen en ontwikkeling in projectfuncties, dan moest je tientallen sites afzoeken naar de juiste informatie. Dat is op zijn zachtst gezegd natuurlijk ‘niet zo handig’. En als je er verder over nadenkt, dan is het eigenlijk ook best vreemd, als je je realiseert dat er op de hele Nederlandse arbeidsmarkt enkele honderdduizenden mensen werkzaam zijn in projectfuncties, die geen eigen plaats hebben op internet. Waar letterlijk alles te vinden is over werken in een projectmatige job.

Projectbanen.nl is de grootste vacaturebank voor projectfuncties in Nederland! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag & aanbod

Waar bij bijna alle vacaturesites de werkgever, in plaats van de werkzoekende, centraal staat. Richt Projectbanen.nl zich op de actieve als de latent werkzoekende centraal. Voor de bekende vacaturebanken is het logisch dat zij zich richten op werkgevers. Dat zijn natuurlijk ook hun inkomsten. Bij Projectbanen.nl zien wij dit anders. In het project vakgebied vinden er constant veranderingen en verschuivingen plaats en ontstaan er steeds meer nieuwe banen. Tot voor kort was er geen één vacaturebank die hier op insprong. Met meer dan 100.000 project professionals, vond Projectbanen.nl het hoog tijd om alle project vacatures te verzamelen en aan te bieden aan de project professional.

Daarom is er Projectbanen.nl

Wij vinden het belangrijk dat project professionals naast een compleet vacature aanbod, ook de mogelijkheid moeten hebben om zich te verdiepen in het functiegebied. Waar kun je als werkzoekende bijvoorbeeld je droombaan vinden, wat zijn belangrijke competenties en selectiecriteria van werkgevers en hoe zien de gemiddelde salarissen eruit? Relevante onderwerpen die er voor zowel de actieve als de latent werkzoekende echt toe doen.

Benieuwd naar ons aanbod?